Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2023

Răzvan Boşomoiu este noul CEO al Wienerberger România

S.B. Ştirile Zilei /

Răzvan Boşomoiu este noul CEO al Wienerberger România

Wienerberger anunţă că Răzvan Boşomoiu a fost numit noul CEO al Wienerberger România.

Răzvan Boşomoiu îi va succeda lui Christian Reingruber, cel care a deţinut funcţia de managing director interimar până la data de 25 august 2022 şi care se va concentra din nou exclusiv pe rolul său de Chief Operating Officer pentru Wienberberger Building Solutions Europa Centrală şi de Est.

Prin coordonarea unor echipe complexe, Răzvan Boşomoiu a contribuit semnificativ la reproiectarea modelelor de business, convergând spre creşteri durabile şi profitabile şi accelerând procesul de inovaţie, indiferent de brandul pe care l-a reprezentat.

"Sunt bucuros să vă anunţ că l-am desemnat pe domnul Răzvan Boşomoiu noul CEO al echipei noastre din România, fiind încrezător că, împreună cu echipa sa de management care are, de asemenea, o vastă experienţă, vor duce mai departe povestea noastră de succes - o poveste centrată pe client, cu o istorie de peste 200 de ani de inovaţie şi îmbunătăţire a calităţii vieţii oamenilor. Cu o experienţă solidă în ceea ce priveşte managementul oamenilor şi cu expunerea sa internaţională în medii comerciale şi de producţie, Răzvan este cea mai bună alegere pentru noi. Îi urez succes în noul său mandat de a conduce Wienerberger România, în beneficiul angajaţilor, acţionarilor şi clienţilor noştri, continuând acelaşi drum al dezvoltării şi al succesului.", a declarat Christian Reingruber, Chief Operating Officer pentru Wienerberger Building Solutions Europa Centrală şi de Est.

"Aştept cu nerăbdare să îmi transpun pasiunea şi experienţa în management în scopul sprijinirii echipei şi partenerilor Wienerberger. Sunt bucuros să fac parte din această echipă minunată şi de succes.", a declarat Răzvan Boşomoiu, CEO Wienerberger România.

Înainte de a se alătura echipei Wienerberger, Răzvan Boşomoiu a fost General Manager La Lorraine România, producător de panificaţie belgian.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional