Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

RC Europe inaugurează al treilea parc de retail, în urma unei investiţii de 9 milioane euro

G.U. Ştirile Zilei /

RC Europe inaugurează al treilea parc de retail, în urma unei investiţii de 9 milioane euro

Dezvoltatorul şi administratorul imobiliar ceh RC Europe inaugurează, pe 27 august, cel de-al treilea parc de retail al grupului din România, cu o investiţie totală de 9 milioane de euro, conform unui comunicat de presă. Parcul de retail sub conceptul NEST se află în Oradea şi ocupă o suprafaţă închiriabilă de circa 6.500 de metri pătraţi. CEE Estate Management a fost consultantul RC Europe atât în tranzacţia de achiziţie a terenului cât şi pentru închirierea spaţiilor din proiectul de retail NEST. Lucrările de construcţie pentru parcul de retail din Oradea au demarat în octombrie 2019.

Parcul de retail NEST Oradea se află pe Calea Borşului, în partea de nord a oraşului, în apropierea supermarketurilor Lidl şi Kaufland şi beneficiază de o vizibilitate excelentă şi acces optim din centrul oraşului. NEST Oradea oferă o parcare generoasă cu 200 de locuri şi găzduieşte 13 magazine locale şi internaţionale, printre care: JYSK, Martes Sport, Sportisimo, CCC, ZOO Center, KIK, PEPCO, dm-drogerie markt şi Zoomania, a adăugat sursa citată.

NEST Oradea este cel de-al doilea proiect de retail al RC Europe localizat în România şi livrat în 2020, în urma deschiderii NEST Miercurea Ciuc, în luna mai. Primul parc de retail NEST din România a fost deschis la Dorohoi, în 2017. În afara celor trei proiecte din România, compania a mai dezvoltat şi are în administrare două parcuri de retail NEST în Serbia, unde intenţionează să dezvolte noi proiecte în 2020.

Andrei Rati, Country Manager al RC Europe în România, a declarat: "Suntem încântaţi să anunţăm inaugurarea NEST din Oradea, al doilea parc deschis în 2020 după cel din Miercurea Ciuc, la începutul acestui an. Credem în potenţialul dezvoltării parcurilor de retail şi deschiderea NEST Oradea confirmă încrederea constantă a acţionarilor noştri în potenţialul pieţei româneşti. Parcul de retail NEST va oferi o mare diversitate prin mixul său de chiriaşi şi va aduce astfel beneficii orădenilor. Le mulţumim autorităţilor locale pentru sprijinul acordat şi chiriaşilor noştri pentru încrederea pe care ne-au acordat-o în aceste momente dificile".

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional