Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

Real Estate Academy - primul program educaţional privat în imobiliare, 100% practic

A.V. Ştirile Zilei /

Real Estate Academy - primul program educaţional privat în imobiliare, 100% practic

Bucharest Real Estate Club lansează Real Estate Academy, primul program educaţional privat, 100% practic, în contextul dezvoltării accentuate a pieţei imobiliare locale.

Programul va avea o serie de module lunare, cu câte patru şedinţe per modul: dezvoltare rezidenţială, dezvoltare retail, dezvoltare logistică, brokeraj & consultanţă imobiliară, finanţare imobiliară, legal real estate, asset management şi marketing & comunicare, potrivit unui comunicat al Bucharest Real Estate Club.

Programul se adresează oricărui absolvent de studii universitare sau studenţi în ultimii ani (3 sau 4) care doresc să îşi construiască o carieră în real estate. Costul programului este de 1.500 de euro, care poate fi plătit în doua tranşe.

Durata programului este toamna 2020 - primăvara 2021, cu încă două luni de pregătire a temei de absolvire. În funcţie de recomandările autorităţilor, programul se va ţine într-o sală de curs, cu măsurile de distanţare aplicate, sau într-o formă hibridă offline - online.

Bucharest Real Estate Club a fost înfiinţat în contextul unei noi faze de dezvoltare a zonelor Europa Centrală şi de Est & Europa de Sud-Est, cu obiectivul principal de creştere a calităţii pieţei de Real Estate din regiune, prin dialog constructiv cu fondurile de investiţii, instituţiile financiar - bancare, dezvoltatorii, companiile multinaţionale, retailerii, furnizorii de tehnologie. Prin intermediul platformelor de comunicare şi al proiectelor proprii, Clubul facilitează accesul la informaţii off-market, abordări inovatoare şi generează contexte de business şi networking.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional