Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2022
Abonament gratuit

REHAU a început lucrările de construcţie ale hub-ului regional din judeţul Sibiu

G.U. Ştirile Zilei /

REHAU a început lucrările de construcţie ale hub-ului regional din judeţul Sibiu

Grupul REHAU, producător german de soluţii pentru fereste, instalaţii, mobilă şi automotive, a început lucrările la hub-ul regional în valoare de aproximativ 10 milioane de euro din judeţul Sibiu, se arată într-un comunicat de presă.

Construcţia cu o suprafaţă totală de 52.900 metri pătraţi va asigura facilităţi de depozitare pentru toate cele trei divizii ale REHAU Industries prezente în România - Window Solutions, Building Solutions şi Furniture Solutions. În plus, hub-ul va îngloba şi o linie de producţie pentru înfoliere dedicată diviziei de ferestre şi uşi.

Hub-ul va ajuta compania să deservească mai uşor piaţa regională şi clienţii, oferind servicii la o calitate superioară mult mai rapid, graţie apropierii de drumurile europene. Pentru început, produsele REHAU vor pleca din hub-ul de la Sibiu către ţările est-europene din proximitatea României - Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia.

"Suntem încântaţi să începem lucrările de construcţie la hub-ul cu ajutorul căruia vom reuşi să răspundem mai rapid şi mai uşor cerinţelor clienţilor noştri din regiune. Business-ul nostru s-a concentrat întotdeauna pe deservirea clienţilor la cele mai înalte standarde, astfel că investiţiile REHAU în această direcţie sunt un pas firesc. România va deveni un punct de referinţă pentru afacerile REHAU din regiune, iar acest lucru ne oferă un motiv în plus să facem paşi tot mai mari în drumul spre performanţă", a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.

Odată cu punerea în funcţiune a hub-ului, vor fi create peste 60 de noi locuri de muncă.

Divizia Window Solutions va fi principalul beneficiar al hub-ului de la Sibiu, datorită liniei de înfoliere care va funcţiona în noua facilitate. Componenta de înfoliere va acoperi o parte importantă din necesarul actual al diviziei. Din noua locaţie, Divizia Window Solutions va deservi pieţele din România, Bulgaria şi Grecia.

"Prin această investiţie care stabileşte noi tendinţe din domeniu, REHAU Window Solutions răspunde cererii ridicate de pe pieţele din întreaga regiune şi, în acelaşi timp, îşi implementează cu succes şi consecvent strategia de creştere globală. Extinderea în România creşte semnificativ valoarea locală a companiei. Prin producţia locală adresată regiunii, vom putea răspunde şi mai bine aşteptărilor clienţilor regionali, de exemplu printr-o individualizare semnificativ mai mare a produselor noastre. Acest lucru plasează REHAU Window Solutions şi, de asemenea, companiile noastre partenere într-o situaţie competitivă excelentă. Astfel, ne apropiem şi mai mult de clienţii noştri din regiune, ne extindem capacitatea de a livra şi ne securizăm performanţele şi calitatea ridicată. Prin urmare, urmăm o cale de creştere clar definită pentru compania noastră în România", a declarat Carsten Heuer, CEO REHAU Window Solutions.

"Ne bucurăm să putem aduce toate operaţiunile REHAU din România sub un singur acoperiş, într-o locaţie nouă şi modernă, a cărei localizare ne va ajuta să deservim mult mai uşor piaţa din regiune. Pentru divizia Window Solutions hub-ul vine cu o componentă suplimentară - linia de înfoliere. Acest element va transforma hub-ul de la Sibiu într-un punct cu atât mai important în activitatea diviziei. Odată cu inaugurarea noii facilităţi REHAU din România, vom aduce plus-valoare serviciilor noastre pe plan intern şi regional", a declarat Paul Chipriean, Head of Window Solutions REHAU România.

Inaugurarea hub-ului regional este programată pentru prima jumătate a anului 2023.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional