Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

RE/MAX România a intermediat o tranzacţie comercială de peste 1,5 mililoane de euro în Otopeni

S.B. Ştirile Zilei /

RE/MAX România a intermediat o tranzacţie comercială de peste 1,5 mililoane de euro în Otopeni

RE/MAX România anunţă intermedierea unei tranzacţii a unui teren în valoare de peste 1,5 milioane de euro, în vederea dezvoltării unui centru comercial. Tranzacţia a fost intermediată de consultantul Cristian Roşca, de la agenţia RE/MAX Top Estate Team.

Proprietatea, un teren în suprafaţă de 15.000 mp din Otopeni, este destinată dezvoltării unui nou centru comercial care va deservi zonele Otopeni şi Tunari, oraşe într-o continuă dezvoltare din zona de Nord a Bucureştiului.

"A fost o tranzacţie cu suişuri şi coborâşuri, ca orice altă intermediere imobiliară unde sunt bani mulţi la mijloc, însă şi satisfacţiile sunt pe măsură. Totodată, aşteptările mult mai ridicate ale clienţilor ne oferă provocări la orice pas şi ne împinge spre a învăţa lucruri noi la fiecare tranzacţie de acest tip, astfel încât ne consolidăm expertiza pe mai multe arii şi putem oferi serivicii tot mai calitative", a declarat Cristian Roşca, Team Leader RE/MAX Top Estate Team.

Potrivit declaraţiilor sale, negocierile au durat în jur de 60 de zile, cea mai mare provocare fiind refuzul vânzătorului de a diviza terenul de 15.000 mp, în contextul în care clientul cumpărător era interesat de doar 5000 mp. Pentru a veni în sprijinul clientului său, consultantul a demarat mai multe analize şi, pe baza unor calcule şi previziuni pe termen lung, a reieşit că valoarea proprietăţilor din zonă va creşte considerabil. Astfel, după mai multe dezbateri şi negocieri, cumpărătorul a acceptat achiziţionarea integrală a terenului.

Prin această tranzacţie, RE/MAX îşi consolidează expertiza pe ramura comercială şi demonstrează servicii excelente de consultanţă încă de la piatra de temelie. RE/MAX Top Estate Team unul dintre birourile de top ale reţelei, care activează în Bucureşti/Ilfov şi reuneşte o echipă de peste 50 de agenţi.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional