Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2020
Abonament gratuit

RE/MAX România deschide 5 birouri noi pe final de an

B.D. Ştirile Zilei /

Gheorghe Constantin, Broker/Owner-ul RE/MAX Realty Solutions (Bucureşti)

Gheorghe Constantin, Broker/Owner-ul RE/MAX Realty Solutions (Bucureşti)

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, deschide încă 5 birouri noi pe final de an şi, totodată, se lansează în 3 noi oraşe. RE/MAX Realty Solutions (Bucureşti), RE/MAX Star (Piteşti), RE/MAX Vision (Alba Iulia), RE/MAX Welcome (Bacău) şi RE/MAX Destine (Ploieşti) sunt cele mai recente unităţi intrate în portofoliul companiei, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cu o considerabilă experienţă antreprenorială, Gheorghe Constantin, Broker/Owner-ul RE/MAX Realty Solutions (Bucureşti), a investit în deschiderea unui birou RE/MAX fără a avea conexiuni anterioare cu domeniul consultanţei imobiliare, mizând pe faptul că acest model de business îi poate conferi o serie de avantaje pe termen lung. "Motivul care a stat la baza alegerii unei francize RE/MAX a fost o experienţă personală. Doream să vând un imobil, am căutat client prin intermediul mai multor agenţi imobiliari şi am observat nivelul de dezorganizare ce caracterizează această piaţă. În final am ajuns la RE/MAX şi am fost încântat să observ implicarea acestei companii în profesionalizarea pieţei, precum şi utilitatea instrumentelor folosite în acest sens", a declarat Gheorghe Constantin. Primul pas în dezvoltarea businessului este construirea unei echipe de calitate, adaugă acesta, iar până la finele anului viitor B/O RE/MAX Realty Solutions îşi propune formarea unei echipe de 15 oameni, iar peste cinci ani vizează atingerea unui număr de circa 50 de profesionişti. De altfel, antreprenorul ia în calcul şi deschiderea altor birouri RE/MAX, într-o piaţă în care, în prezent, mai activează încă 11 birouri RE/MAX, mai preacizează sursa.

Colaborarea cu reţeaua de birouri a brandului pe plan naţional a reprezentat o puternică motivaţie în decizia de a lansa franciza RE/MAX Destine din Ploieşti, prima unitate RE/MAX deschisă în acest oraş. Mai mult, managerul biroului spune că s-a luat în considerare şi experienţa brandului pe piaţa locală şi internaţională, alături de avantajele concrete oferite de afacerea la cheie. "Venim din domeniul asigurărilor, iar faptul că putem implica o mare parte din agenţii de asigurare pe care îi avem la nivel naţional ne-a determinat să achiziţionăm propria franciză RE/MAX", declară Cătălin Filipoiu, managerul RE/MAX Destine, care mizează, pe termen mediu şi lung, pe o creştere continuă în toate direcţiile de business.

În România, RE/MAX este cea mai mare reţea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenţi imobiliari, având, în prezent, 50 de francize şi peste 400 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand naţional în imobiliare. Planul de extindere la nivel naţional al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi imobiliari.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional