Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

RE/MAX România deschide două noi birouri, în Bucureşti şi Iaşi

G.U. Ştirile Zilei /

RE/MAX România deschide două noi birouri, în Bucureşti şi Iaşi

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate, anunţă extinderea reţelei cu încă două birouri - în Bucureşti şi în Iaşi, unele dintre cele mai efervescente pieţe imobiliare la nivel naţional, conform unui comunicat de presă. RE/MAX Optimus este a 12-a franciză a brandului din Bucureşti, iar RE/MAX Communities, al doilea birou deschis în Iaşi.

Biroul RE/MAX Optimus este lansat pe piaţa din Capitală de două antreprenoare cu experienţă îndelungată în real-estate. Precedent, Mădălina Manoilă şi Cristina Ailioaei au lucrat ca agenţi imobiliari în cadrul unor birouri RE/MAX, unde şi-au format sau consolidat expertiza în domeniu şi s-au familiarizat cu modul de funcţionare al brandului. Astfel, decizia de deschidere a propriei agenţii RE/MAX a reprezentat un pas firesc al dezvoltării lor profesionale.

Mădălina Manoilă, Broker/Owner RE/MAX Optimus, a declarat: "Cunoscând toate avantajele oferite de RE/MAX, am ales cea mai uşoară tranziţie, care ne ajută, de altfel, să câştigăm timp preţios pentru a putea gândi strategii de dezvoltare. Suntem încrezătoare că mixul nostru de specialişti în imobiliare, construcţii şi comunicare ne face cea mai avansată soluţie din piaţă. Scopul nostru este ca fiecare proiect în care ne vom implica să beneficieze de un plus optim de valoare adăugată, în funcţie de condiţiile pieţei".

Conform spuselor Broker/Owner-ilor, unul dintre obiectivele principale ale RE/MAX Optimus pe termen scurt şi mediu este recrutarea, ulterior creşterea şi dezvoltarea agenţilor. În cadrul biroului lor, fiecare agent nou care se asociază ca partener, cu sau fără experienţă, va fi integrat într-un mod activ şi creativ şi i se vor pune la dispoziţie toate facilităţile oferite de RE/MAX pentru dezvoltare profesională. Printre acestea se numără şi posibilitatea de promovare a proiectelor pe casebune.ro, platforma parteneră RE/MAX Optimus, fondată de George Buhnici.

Cristina Ailioaei, Broker/Owner RE/MAX Optimus, a declarat: "În acest moment, echipa este cel mai important asset pe care îl poate avea o agenţie imobiliară. Colaborarea cu brandul RE/MAX ne ajută şi în acest demers întrucât ne pune la dispoziţie o platformă educaţională, o bază de date, precum şi puterea brandului. În acest fel, ponderea de retenţie a agenţilor creşte, dându-ne posibilitatea de a forma o echipă cât mai sudată".

Potrivit comunicatului, franciza RE/MAX Communities din Iaşi, a doua unitate aflată sub umbrela RE/MAX din acest oraş, a fost deschisă de Vasile Grosu, un antreprenor cu specializare în comerţ, dar cu o expertiză de peste 10 ani în imobiliare. Posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate mondială, precum şi componenta educaţională care vine la pachet cu această colaborare sunt motivele principale care l-au determinat să aleagă brandul RE/MAX.

Vasile Grosu, Broker/Owner RE/MAX Communities , a declarat: "Mi-am dorit să mă alătur celor mai buni din domeniu, de aceea am ales RE/MAX ca partener pe acest nou drum. Pe lângă faptul că sunt lideri în imobiliare, m-a convins reţeaua globală a brandului, precum şi resursele educaţionale oferite prin intermediul Academiei RE/MAX, avantaje care se vor reflecta, cu siguranţă, în rezultatele obţinute".

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional