Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

Saint-Gobain România:Programul "Casa Eficientă Energetic" va fi lansat în data de 15 septembrie

A.P. Ştirile Zilei /

Programul "Casa Eficientă Energetic" va fi lansat în data de 15 septembrie

Saint-Gobain România susţine programul "Casa Eficientă Energetic", primul program guvernamental de finanţare a creşterii eficienţei energetice a caselor uni-familiale, anunţă un comunicat de presă al companiei.

Specialiştii Saint-Gobain România au realizat Ghidul programului, o contribuţie strategică a acestui proiect al cărui buget total este de 429 de milioane de lei şi care va genera pe piaţa eficienţei energetice o creştere estimată la 200 milioane de Euro pentru următorii 2 ani.

Programul vizează aproximativ 9000 de proprietari de locuinţe unifamiliale din România, ce îşi vor putea eficientiza energetic locuinţele. Aceştia pot beneficia de o primă energetică în valoare de maximum 70.000 de lei, iar finanţarea nerambursabilă decontează maximum 60% din costul unor astfel de lucrări, în funcţie de nivelul de performanţă energetică atins, dar nu mai mult de suma anterior menţionată.

Ovidiu Păscuţiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în România, a declarat: "Astăzi, mai mult ca oricând, credem în importanţa cercetării şi inovaţiei ca soluţie fundamentală pentru provocările critice ale prezentului: dezvoltare economică durabilă, eficienţă energetică şi protecţia mediului înconjurător. Astfel, la Saint-Gobain creăm produse şi soluţii care contribuie la îmbunătăţirea eficienţei energetice a clădirilor, folosind tehnologii de reducere a emisiilor de carbon, contribuind astfel la construirea clădirilor ecologice ale oraşelor viitorului. Pe plan local, Saint-Gobain nu este doar un important furnizor de soluţii care îmbunătăţesc eficienţa energetică a clădirilor, ci se implică activ în demersurile relevante care pot aduce o schimbare. În calitate de membru fondator al ROENEF - Asociaţia Română pentru Eficienţă Energetică, Saint-Gobain România a susţinut încă de la început programul "Casa Eficientă Energetic", iar colegii noştri s-au implicat activ în acest demers, cu angajament şi profesionalism."

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional