Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

Schneider Electric a primit o evaluare de 5 stele în cadrul CRN Partner Program Guide 2022

S.B. Ştirile Zilei /

Schneider Electric a primit o evaluare de 5 stele în cadrul CRN Partner Program Guide 2022

Schneider Electric anunţă primirea evaluărilor de 5 stele de la CRN®, un brand al The Channel Company, în cadrul Partner Program Guide 2022, pentru trei dintre programele sale adresate partenerilor: programul mySchneider Panel Builder, mySchneider Contractor şi programul mySchneider Consultants, Designers and Engineers.

Ghidul anual pentru programe adresate partenerilor, realizat de CRN, oferă o listă completă a celor mai remarcabile programe pentru parteneri, construite de furnizori de tehnologie de top, care oferă produse inovatoare şi servicii flexibile prin canalul IT. Evaluarea de 5 stele este obţinută numai de acei furnizori care oferă servicii remarcabile, trecând mai departe de cerinţele propriu zise ale programelor, pentru a contribui la dezvoltarea partenerilor şi a genera o schimbare pozitivă.

Cele trei programe care au primit evaluări de 5 stele sunt următoarele:

mySchneider Panel Builder Program: sprijină partenerii care sunt gata să evolueze, permiţându-le şi oferindu-le instrumentele necesare pentru a vinde cele mai recente soluţii Schneider Panel Building şi inovaţii de vârf la nivel de industrie.

mySchneider Contractor Program: oferă toate instrumentele necesare pentru a construi, instala, pune în funcţiune şi livra soluţii care să permită contractorilor să colaboreze cu colegi de breaslă, să rămână la curent cu evoluţia rapidă a pieţelor şi să-şi extindă activitatea.

mySchneider Consultants, Designers and Engineers program: oferă instrumente şi asistenţă pentru a permite partenerilor să-şi simplifice munca, să economisească timp şi să-şi extindă competenţele, atunci când lucrează la design şi să ofere consultanţă pentru a-şi ajuta clienţii să atingă obiectivele de sustenabilitate şi eficienţă.

Sylvain Frode De La Forêt Senior Vice President, Europe & International Hub, Power Products, Schneider Electric a declarat: "Am observat o creştere constantă, de la an la an, programele noastre având acum cu 33% mai mulţi utilizatori activi lunar. Ele încorporează informaţii şi feedback de la partenerii noştri şi vor continua să evolueze în conformitate cu nevoile legate de decarbonizare ale clienţilor partenerilor noştri. La Schneider Electric, ne reafirmăm angajamentul de a oferi soluţii digitale deschise, uşor de implementat, pentru a stimula sustenabilitatea şi eficienţa, permiţând colaborarea şi parteneriatele importante la nivel de industrie în Noua Lume Electrică."

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional