Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Shopping City Buzău a finalizat procesul de extindere şi modernizare a centrului comercial

A.B. Ştirile Zilei /

Shopping City Buzău a finalizat procesul de extindere şi modernizare a centrului comercial

Shopping City Buzău, centru comercial din oraşul cu nume omonim, anunţă finalizarea ultimelor etape de extindere şi modernizare începute în 2018, după o investiţie în valoare de 16 milioane euro, transmite un comunicat de presă.

Inaugurat în 2008, cu o suprafaţă de 40.000 mp, dintre care 18.000 mp reprezentând spaţiul închiriabil, centrul comercial cuprinde, în prezent, după modernizările realizate în ultimii doi ani, o suprafaţă închiriabilă de 23.707 mp.

Astfel, centrul comercial pune la dispoziţia vizitatorilor mai multe opţiuni de petrecere a timpului liber şi o ofertă diversă pentru cumpărături, prin extinderea portofoliului de magazine şi restaurante, într-un spaţiu modern şi luminos. De asemenea, o premieră este inaugurarea Cinema City în viitorul apropiat, cel mai mare cinematograf multiplex din oraş, care se va afla în noul spaţiu al centrului comercial.

Noul foodcourt, cu o suprafaţă mai mare şi un look îmbunătăţit, cuprinde o varietate de restaurante precum KFC, pentru iubitorii celebrelor reţete ale colonelului Sanders, McDonald's pentru amatorii de burgeri sau Spartan pentru cei pasionaţi de bucătăria grecească. Mado le va încânta simţurile cu amestecul oriental de condimente incofundabil, iar Toledo oferă o selecţie de pizza gustoasă. Un prânz delicios merită continuat cu o băutură caldă şi un desert de la Tutti Caffe, Cofetăria Andrei sau Corina Caffe.

Sesiunile de cumpărături la Shopping City Buzău devin şi mai plăcute pentru clienţii care se pot bucura de branduri de modă, articole sportive şi IT&C, precum Intersport, Altex, New Yorker, CCC Shoes, Deichman, LC Waikiki, Sinsay sau Bigotti. De asemenea, magazinele Benvenutti, Tezyo, Office Shoes, Orsay, Pepco, Pandora, Splend'or, Jolidon şi Class pot fi găsite în spaţii noi. Cei aflaţi în căutarea cadoului perfect pot vizita Yves Rocher sau elegantul magazin de bijuterii Teilor, inaugurate în premieră în Shopping City Buzău.

Tot pe lista premierelor se regăsesc şi Meli Melo şi Victoria Home, cu o ofertă bogată de accesorii şi decoraţiuni pentru casă, OptiPlaza, farmaciile Sensiblu şi magazinul naturist Vitamix.

Pentru ca vizitatorii să se poată bucura de toate experienţele oferite de centrul comercial, Shopping City Buzău a implementat un plan de măsuri de siguranţă. Printre măsurile cu rol preventiv amintim: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea periodică a centrului comercial, şi instalarea unor buline de distanţare socială în zonele cu risc de aglomerare. Accesul în centrul comercial este permis doar clienţilor care poartă mască de protecţie, măsura fiind obligatorie şi pentru personalul din magazine şi echipa administrativă.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional