Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

Skanska dezvoltă un nou complex de birouri

A.I.G. Ştirile Zilei /

Skanska dezvoltă un nou complex de birouri

Skanska a achiziţionat un teren de aproximativ 26.200 de metri pătraţi, în Bucureşti, de la InteRo Property Development SRL. Terenul este destinat dezvoltării unui nou complex de birouri şi se situează în zona de Nord a capitalei, în imediata vecinătate a staţiei de metrou Jiului.

Aurelia Luca, Managing Director, Skanska Property România a declarat: "Achiziţia de noi terenuri este un pas natural în dezvoltarea sustenabilă a business-ului nostru. Noua proprietate îndeplineşte toate criteriile pe care le urmărim în acest proces şi, mai mult decât atât, reprezintă un "milestone" important: cu acest teren, vom fi prezenţi în trei submarket-uri diferite din capitală."

Complexul de birouri pe care Skanska îl va dezvolta în zona Bucureştii Noi include trei clădiri, care vor fi proiectate şi construite urmând conceptul "futureproof workplaces", implementat de companie la nivel regional. Ce diferenţiază acest concept pe piaţă este mixul unic între designul scandinav, inovaţia şi soluţiile sustenabile.

Pe terenul alăturat, de aproximativ 26.000 de metri pătraţi, InteRo Property Development SRL va întregi complexul dezvoltat de Skanska cu alte patru clădiri. Cele şapte clădiri vor forma împreună un complex unitar. InteRo Property Development SRL a fost asistată în această tranzacţie de o echipă de avocaţi din cadrul casei de avocatură Biriş Goran, recunoscuţi pentru vasta experienţă în domeniul imobiliar.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional