Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

Square 7 Properties şi Mitiska inaugurează astăzi extinderea proiectului de la Slatina

G.D. Ştirile Zilei /

Square 7 Properties şi Mitiska inaugurează astăzi extinderea proiectului de la Slatina

Square 7 Properties în parteneriat cu fondul de investiţii belgian Mitiska REIM inaugurează pe 24 august extinderea proiectului de la Slatina, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Finalizăm construcţia pentru o suprafaţă adiacentă de aproximativ 7.000 mp unde C&A, JYSK, Hervis Sports & Fashion, New Yorker, Kik, Sinsay, Superzoo, Tabac Xpress şi Medimfarm vor inaugura noi magazine", declară Brînduşa Grama, Leasing Manager în cadrul grupului Square 7.

Prima fază a proiectului de la Slatina a fost livrată în 2016, fiind închiriată către Deichmann, Takko, Pepco şi Flanco. După inaugurarea celei de-a doua faze, proiectul ajunge la o suprafaţă totală comercială de 8.700 mp. Alături de partenerii deja menţionaţi, parcul de retail beneficiază şi de prezenţa celor două ancore de food Kaufland si Lidl.

În prezent, Square 7 Properties are în construcţie proiectul situat în Giurgiu şi în curs de autorizare alte două noi proiecte în Piteşti şi Mediaş, cele trei dezvoltări având o suprafaţă totală de aproximativ 35.000 mp, se mai arată în comunicat.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective