Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

Sticla Guardian Glass de pe faţada hotelului ibis Styles Bucharest City Center creează un efect aproape teatral

Ştirile Zilei /

Sticla Guardian Glass de pe faţada hotelului ibis Styles Bucharest City Center creează un efect aproape teatral

Noul hotel ibis Styles Bucharest City Center, cel mai recent proiect de pe piaţa hotelieră locală, este ca un veritabil sat urban care trăieşte chiar în inima oraşului. Un hotel care oferă călătorului de astăzi tot ceea ce acesta are nevoie. Aici, design-ul contemporan întâlneşte motivele tradiţionale, iar vechiul şi noul sunt aduse împreună pentru a pune în valoare adevăratul spirit al poporului român.

Atât echipa de arhitecţi cât şi proprietarii au ales pentru acest proiect un produs din sticlă peliculizată - Guardian SunGuard®SN 70/37, care oferă o transmisie ridicată a luminii naturale de 70%, un factor solar de 37% (valorile de performanţă menţionate sunt pentru o unitate de vitraj dublu), contribuind în acelaşi timp la economii de energie.

"Am ales sticla Guardian SunGuard®SN 70/37 pentru calităţile pe care le cunoşteam deja. Ce este de remarcat la această sticlă este uniformitatea culorii şi raportul excelent între protecţia solară şi transmiterea luminii la interior. Cel mai bine este pusă în evidenţă pe faţada dinspre strada Ştirbei Vodă unde, împreună cu perdelele şi ancadramentele de cărămidă, creează un efect aproape teatral", a declarat Bogdan Stoica, arhitect Arhi Grup.

"Faţada unui hotel creează prima impresie pentru oaspeţii care ne trec pragul. Prin urmare, alegerea sticlei Guardian Glass, împreună cu echipa de arhitecţi, a reprezentat o soluţie ideală şi practică pentru noul nostru hotel ibis Styles Bucharest City Center. Am obţinut astfel o faţadă modernă cu un design remarcabil, un confort ridicat pentru oaspeţi, dar şi performanţă energetică, ceea ce, pentru noi ca proprietari, se traduce într-o investiţie durabilă", a declarat Alina Vlădulescu, General Manager, Mercure & ibis Styles Bucharest City Center.

Această sticlă peliculizată are un tip de acoperire multifuncţională ce contribuie la minimizarea necesităţii luminii artificiale şi oferă o protecţie solară excelentă, combinată cu o izolaţie termică remarcabilă. Sticla peliculizată Guardian SunGuard®SN 70/37 are, de asemenea, un aspect frumos, neutru, transparent, cu reflexie redusă şi culoare consistentă.

Protecţie solară ridicată pe sticlă neutră Guardian Glass în noul hotel ibis Styles Bucharest City Center

Sticla Guardian SunGuard®SN 70/37 nu numai că satisface trendurile arhitecturale curente, dar oferă şi o serie de îmbunătăţiri la nivelul performanţei, inclusiv:

- Selectivitate excelentă: protecţie solară şi o transmisie ridicată a luminii

- Culoare neutră reflectată şi transmisă sofisticată, ideală pentru faţade complet vitrate

- Disponibilitate inclusiv în varianta laminată cu folie de protecţie acustică, pentru mai multă securitate şi confort

Pentru mai multe informaţii vizitaţi guardianglass.com.

Beneficiar: ibis Styles Bucharest City Center

Birou de arhitectură: Arhi Grup Bucureşti

Faţadier: Moldivars SRL

(C)

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional