Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2022

Un investitor din Elveţia dezvoltă un proiect boutique de locuinţe lângă Parcul Herăstrău

S.B. Ştirile Zilei /

Un investitor din Elveţia dezvoltă un proiect boutique de locuinţe lângă Parcul Herăstrău

Un investitor din Elveţia intră pe piaţa rezidenţială din România cu o clădire boutique lângă parcul Herăstrău din Bucureşti, investiţia alocată dezvoltării fiind estimată la circa 4 milioane de euro, a anunţat Imoteca, firma care se ocupă de promovarea şi comercializarea locuinţelor din proiect.

Proiectul, care este promovat sub numele de Marca Herăstrău Residence, va cuprinde 22 de apartamente cu 2 şi 3 camere, aflate în 2 clădiri cu un regim de înălţime S+P+2E+M. Livrarea proiectului este prevăzută pentru a începutul anului 2023.

Amplasarea proiectului Marca Herăstrău Residence, chiar lângă Parcul Herăstrău, îl plasează în categoria clădirilor exclusiviste care se adresează clienţilor cu venituri mari şi foarte mari. Acesta este situat în cea mai râvnită zonă rezidenţială din Bucureşti, iar construcţia va păstra valorile esenţiale pe care le regăseşti într-o casă, dar dezvoltatorul va crea un spaţiu în care confortul şi funcţionalitatea vor fi la cele mai înalte standarde.

"Cel mai nou proiect premium din zona de nord, powered by IMOTECA - Fine Living Properties, răspunde celor mai înalte cereri şi aşteptări, fiind în acelaşi timp foarte modern. Dezvoltatorul proiectului este o companie cu sediul în Elveţia, implicată în proiecte imobiliare de dimensiuni mici în Spania şi care începe prin această investiţie să se extindă şi în România", a declarat Patricia Ferent, sales director & managing partner Imoteca.

În materie de facilităţi proiectul oferă parcare subterană, sistem de alarmă, detectoare de fum, sistem video de supraveghere, videophone, încălzire în pardoseală, tavane înalte de 270 cm şi lumini led în toate spaţiile comune.

Proiectul beneficiază de asemenea de acces facil, fiind foarte bine conectat la reţeaua publică de transport în comun, inclusiv la metrou.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii