Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

Vastint România - dezvoltatorul cu cel mai mare scor Leed Platinum din ţara noastră

A.M. Ştirile Zilei /

Vastint România - dezvoltatorul cu cel mai mare scor Leed Platinum din ţara noastră

Vastint România a primit certificarea LEED Platinum pentru cea de-a treia clădire a proiectului Timpuri Noi Square, devenind dezvoltatorul clădirilor de birouri cu cel mai mare scor LEED PLATINUM din ţara noastră, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, a treia clădire de birouri a proiectului Timpuri Noi Square a atins 92 de puncte în procesul de certificare, astfel, Vastint România deţine primele 5 locuri ale topului românesc, după succesul proiectului Business Garden Bucharest, a cărui clădire A s-a remarcat cu cel de-al treilea punctaj LEED la nivel mondial, în categoria Core & Shell la sfârşitul anului 2019.

Antoniu Panait, Managing Director, Vastint România, a declarat: "Obiectivul principal în cadrul Vastint Romania a fost să livrăm proiecte care să fie recunoscute nu doar pentru design, ci şi viabile, asigurându-i pe chiriaşii noştri că suntem un partener de încredere. Suntem încrezători că toate aceste eforturi au condus proiectele noastre la rezultatele uimitoare din prezent. Business Garden Bucharest şi Timpuri Noi Square sunt acum certificate LEED PLATINUM, cu cel mai mare scor din România. Vastint îşi propune să reducă consumul de energie şi apă, precum şi deşeurile operaţionale globale prin proiectele sale durabile. Obţinerea certificării LEED Platinum cu unul dintre cele mai mari scoruri la nivel mondial, arată recunoaşterea eforturilor depuse de catre echipa noastră din Romania. Ne propunem acelaşi standard de certificare ecologică ridicat pentru toate proiectele noastre, inclusiv pentru următoarea fază a Timpuri Noi Square şi pentru proiecte care vor veni în viitorul apropiat."

De asemenea, sursa citată a menţionat că, angajaţii care lucrează atât în Business Garden Bucharest, cât şi în Timpuri Noi Square beneficiază de o calitate ridicată a mediului interior, cu un sistem de aerisire silenţioasă, sănătoasă, controlul confortului termic, echipamente electrice cu economie de energie, iluminare cu LED complet şi tehnologie de reducere a utilizării apei.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional