Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2024

VGP Romania închiriază peste 8.000 metri pătraţi de spaţiu logistic către Alaska Energies

S.B. Ştirile Zilei /

VGP Romania închiriază peste 8.000 metri pătraţi de spaţiu logistic către Alaska Energies

VGP a închiriat peste 8.000 m2 de spaţiu logistic, în VGP Park Bucureşti Nord, către Alaska Energies. Spaţiul va fi folosit de Alaska Energies pentru extinderea operaţiunilor sale de logistică, depozitarea şi distribuţia produselor de energie regenerabilă, precum panouri fotovoltaice, management energetic, apă caldă, încălzire, aer condiţionat, încălzire piscine, iluminare cu LED şi terminale de încărcare.

VGP Park Bucureşti Nord este situat în partea de nord a Bucureştiului. Poziţionat exact la intersecţia autostrăzii A3 cu şoseaua de centură a capitalei, cu acces direct la ambele, este amplasat ideal pentru a asigura accesul facil către centrul oraşului, precum şi conexiunea perfectă pentru distribuţie în jurul Bucureştiului şi spre nord, via autostrada A3, către Ploieşti şi Braşov. Localizarea parcului, pe lângă beneficiul dat de disponibilitatea forţei de muncă din această parte a Bucureştiului, îl face ideal pentru companiile active în logistică, comerţul electronic şi comerţul cu amănuntul, fiind totodată o locaţie ideală cu acces fluid spre centrul oraşului pentru distribuţia finală ("last mile delivery"). Clădirea ce găzduieşte acest nou chiriaş este certificată prin metoda de evaluare BREEAM, având clasificarea Foarte Bine.

"Suntem foarte mândri să primim Alaska Energies în VGP Park Bucureşti Nord şi să le oferim un spaţiu care îndeplineşte cele mai înalte standarde de calitate şi sustenabilitate. Alaska operează într-unul dintre segmentele de afaceri cu cea mai rapidă creştere din România şi suntem încântaţi că le putem asigura toate condiţiile pentru desfăşurarea activităţii, într-o locaţie de top", a declarat Claudia Petre, Leasing Officer, VGP Romania.

"Transferul operaţiunilor într-un sediu mai mare şi mai complex este o mutare firească în dezvoltarea companiei noastre. Ultimii ani ne-au adus creşteri constante ale cifrei de afaceri, o dovadă clară a faptului că piaţa românească apreciază atât produsele, cât şi serviciile conexe oferite de specialiştii Alaska Energies. Europa se află, evident, într-o tranziţie către energia verde şi ne bucurăm că putem sprijini această iniţiativă şi în România", ne spune Matei Neagu, Director Comercial, Alaska Energies Romania.

"Aş dori să felicit Alaska Energies şi VGP pentru acest nou parteneriat. Suntem mândri să facem parte dintr-o tranzacţie în care atât proprietarul, cât şi chiriaşul au o viziune similară asupra sustenabilităţii," a adăugat Emilian Podaru, Crosspoint Real Estate. Crosspoint Real Estate a fost consilier pe parcursul procesului de închiriere.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii

Internaţional