Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2022
Abonament gratuit

Wetterbest lansează Panorama- ţiglă metalică modulară

G.D. Ştirile Zilei /

Wetterbest lansează Panorama- ţiglă metalică modulară

Wetterbest lansează un nou produs pe piaţa construcţiilor din România, Panorama - ţiglă metalică modulară, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Wetterbest Panorama reprezintă un sistem complet pentru acoperiş destinat fiecărui tip de casă. Modularitatea componentelor permite transportul uşor, asamblarea facilă pe acoperiş şi reducerea cu până la 20% a deşeurilor, în comparaţie cu sistemele tradiţionale de acoperiş.

"De astăzi ne extindem portofoliul cu un nou tip de produs-ţiglă metalică modulară. Wetterbest Panorama este un produs cu o rezistenţă mecanică superioară care prin finisajul mat asigură o eleganţă distinctivă acoperişului oricărui tip de casă.

Fiind un produs modular este uşor de depozitat, transportat, montat. Mai mult decât atât, oferă posibilitatea dezinstalării modulelor individuale, fără a demonta întregul acoperiş, în cazul în care este nevoie de instalarea unor trape sau ferestre de mansardă", a declarat Marian Pîrvu, CEO Wetterbest.

Ţigla metalică modulară Panorama are un design unic prin canelura specifică care separă plăcile individuale. Canelura asigură o poziţionare uşoară în momentul montajului, uşurează instalarea şi măsurarea volumului de material necesar, asigură o suprafaţă uniformă acoperişului, oferă rigiditate suplimentară şi compensează tensiunile cauzate de dilatarea termică.

Un singur set Wetterbest Panorama include 270 de plăci, echivalentul a 238,76 m2 de acoperiş. Acesta este disponibil pe europaleţi cu un ambalaj ce oferă un nivel înalt de protecţie, format din polistiren, benzi dedicate pentru protecţia marginilor, borduri de protecţie, capac din carton şi acoperire cu folie. Ţigla metalică modulară - Wetterbest Panorama vine la pachet cu o serie de accesorii, precum: pazie, dolie, şorţ streaşină, colector fronton, etc, se mai arată în comunicat.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional