Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Apple intenţionează să menţină constante livrările de iPhone

Perspective /

Apple intenţionează să menţină constante livrările de iPhone
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Grupul american Apple a cerut furnizorilor să îi producă aproximativ 85 de milioane de telefoane iPhone 15 în acest an, o cifră comparabilă cu cea de anul trecut, informează Bloomberg News citând surse din apropierea acestui dosar. Potrivit acestor surse, Apple intenţionează să menţină constante livrările de telefoane iPhone, în pofida problemelor cu care se confruntă economia mondială şi a estimărilor referitoare la un declin al pieţei totale de smartphone-uri în acest an. Mai mult, Apple analizează posibilitatea de a majora preţurile pentru modelele de telefoane iPhone Pro, au adăugat sursele care au dorit să îşi păstreze anonimatul. Evoluţia afacerilor Apple, cea mai valoroasă companie din lume, se răsfrânge asupra economiei mondiale, influenţând afacerile pentru mii de furnizori şi locurile de muncă pentru milioane de persoane din SUA, China, Vietnam şi India. Acţiunile Apple au înregistrat o creştere de aproape 50% în acest an, ceea ce a dus capitalizarea de piaţă a companiei la 3.000 de miliarde de dolari. În acest an, Apple a fost nevoit să îşi revizuiască estimările pentru telefoanele iPhone din gama entry-level, cu aproximativ două milioane de unităţi, din cauza unor probleme la producţia senzorilor de imagine CMOS, dar va compensa această scădere prin comenzi mai mari pentru modelele mai scumpe iPhone Pro, au dezvăluit sursele. De asemenea, au existat unele probleme minore cu ecranele noilor telefoane iPhone, însă aceste probleme ar urma să fie rezolvate în maximum două săptămâni şi nu vor avea un impact major asupra producţiei generale, au adăugat sursele. Prognozele referitoare la livrarea a 85 de milioane de telefoane iPhone în acest an sunt uşor mai mici decât ţinta iniţială de 90 de milioane de unităţi, stabilită de Apple în precedenţi doi ani. Însă grupul american nu a putut să îşi atingă aceste obiective din cauza problemelor în aprovizionarea cu cipuri în 2021 şi a restricţiilor impuse în 2022 în China în contextul pandemiei de Covid.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Locuinţe

  Piaţa Imobiliară

  Amenajări

  Materiale

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Legea

  Internaţional