Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2024

Arena municipală din Botoşani va fi modernizată

Investiţii /

Arena municipală din Botoşani va fi modernizată
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Un nou stadion se înscrie pe lista, tot mai generoasă, cu arene care vor fi modernizate. Cum pe aceast stadion evoluează o echipă cu performanţe bune în prima ligă de fotbal, investiţia este cu atât mai justificată.

  Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoşani, a anunţat că va solicita votul consilierilor municipali pentru alocarea a 150.000 de lei în vederea realizării unei Documentaţii de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI) pentru Stadionul Municipal: "La stadion, ne dorim o investiţie, dar să păstrăm ceea ce avem astăzi bun, mă refer la instalaţia de nocturnă, care încă nu a fost amortizată, gazonul cu instalaţia de încălzire şi reabilitarea vestiarelor. De aceea facem DALI şi nu demolăm tot. Păstrăm ce avem bun şi putem lucra pe etape, modificând pe rând peluzele, tribunele şi construind alte imobile care să aibă destinaţia în acord cu complexul sportiv, clădiri care pot fi închiriate sau pot fi folosite de administraţia publică pentru încurajarea fenomenului sportiv. S-au realizat stadioane la Craiova, în Bucureşti, chiar şi în alte localităţi unde nu sunt echipe care activează în primul eşalon fotbalistic din România. Credem că botoşănenii şi echipa merită un complex sportiv modern. Mai fac un apel la toate forţele politice să sprijine acest demers, Nu este un unul care îmi aparţine, este al botoşănenilor".

  Stadionul Municipal Botoşani aparţine Primariei Municipiului Botoşani, are o suprafaţă de 31.674 mp, care cuprinde teren de fotbal cu vestiare pentru jucători şi arbitri, tribune cu 7.782 de locuri, toate pe scaune, şi pistă de atletism.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Locuinţe

  Proiecte

  Amenajări

  Materiale

  Mobilier

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional