Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2022

"Belrom" va investi 40 milioane de euro în Drobeta Turnu Severin

A.G.R. Ştirile Zilei /

Concernul belgian "Belrom" a demarat lucrările de construcţie a unui parc comercial cu o suprafaţă de 120.000 mp în Drobeta Turnu Severin. Investiţia este de circa 40 milioane de euro, a declarat primarul Constantin Gherghe. Proiectul cuprinde mai multe magazine, spaţii comerciale şi parcări, oferind astfel severinenilor posibilitatea de a achiziţiona de la produse alimentare până la materiale de construcţii, decorare a caselor şi grădinilor. Potrivit Agerpres, vor fi create aproape 1.500 locuri de muncă, lucru care va conduce la diminuarea ratei şomajului care este, în prezent, de 10,67%. În zona comercială care a început să se dezvolte în cartierul Aluniş, situat în partea de nord-vest a municipiului reşedinţă de judeţ, vor opera şapte retaileri europeni. Concernul Belrom, deţinut în proporţie de 80% de trei parteneri belgieni - Decoopman Carl, Vanden Bedsche Steven şi Danneels Hendrik- intenţionează să investească aproximativ 450 milioane de euro în ţara noastră.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional