Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Blu Residence Project construieşte un ansamblu rezidenţial în Capitală

Fotoreportaj /

Blu Residence Project construieşte un ansamblu rezidenţial în Capitală
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Blu Residence Project investeşte în construieşte un ansamblu rezidenţial de patru blocuri cu funcţiune de locuinţe colective în Bucureşti. Regmul de înâlţime al celor patru immobile este: trei tronsoane de tip A - parter şi 11 etaje, două tronsoane de tip B - parter şi zece etaje, tronsonul C - parter şi zece etaje şi tronsonul D - parter şi 11 etaje. Pe lânge acestea, proiectul mai prevede o clădire care va avea funcţiunea de club (spaţiu de recreere), având o înălţime de parter şi un etaj, un imobil care va funcţiona ca administraţie/showroom, cu aceeaşi înalţime, o parcare prevăzută cu subsol şi parter şi trei parcări subterane.

  Complexul rezidenţial va fi construit pe Bulevardul Timişoara din Capitală, acesta fiind proiectat de Asco Construcţii. Investiţia este realizată în regie proprie. Având un termen de execuţie de 36 de luni, ansamblul de locuinţe urmează să fie finalizat în noiembrie 2021.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Locuinţe

  Piaţa Imobiliară

  Amenajări

  Materiale

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Legea

  Internaţional