Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Chinezii par hotarati sa construiasca infrastructura Bucurestiului

A.D. Investiţii /

Investitorii chinezi ar putea finanta si construi Inelul median de circulatie la zona de nord a Bucurestiului (Autostrada urbana - Soseaua Colentina - Lacul Morii). Municipalitatea este interesata sa demareze aceasta lucrare complexa in parteneriat public - privat. Proiectul are o valaore estimata la 1,57 miliarde de euro.

Compania de constructii China Communication Constructions Company (CCCC), precum si China Developement Bank si-au afirmat disponibilitatea pentru finantarea acestui proiect.

"Acest proiect este unul foarte important pentru noi si, dupa multe dificultati, acum avem si acordul Consiliului General. Este foarte important pentru Bucuresti sa atraga finantari in proiecte concrete, asa cum este acesta", a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

CCCC a initiat procedura de analiza a documentatiei puse la dispozitie de municipalitate, urmand sa transmita Primariei Bucuresti propunerea companiei privind realizarea proiectului de infrastructura.

""China Communication Constructions Company este interesata de finantarea acestui proiect de o lunga perioada de timp. Avand in vedere acest lucru, ne dorim sa concretizam aceasta investitie. Avem experienta bogata in privinta proiectelor realizate in parteneriat public privat si avem si sprijinul Guvernului Chinez si al bancilor"", a declarat Song Debin, senior manager CCCC International.

In luna aprilie, China a decis acordarea mai multor credite pentru dezvoltarea Europei Centrale si de Est, 10 firme de stat fiind invitate pentru a discuta aceasta colaborare, printre care si CCCC.

China Communication Constructions Company Limited este una dintre marile companii internationale din domeniul design-ului si constructiei de autostrazi si poduri, cu 81 de filiale in 70 de tari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional