Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2024

Comfort Perfect construieşte un cartier de opt case în Ciolpani

Fotoreportaj /

Comfort Perfect construieşte un cartier de opt case în Ciolpani
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Compania Comfort Perfect construieşte, în Ciolpani - Ilfov, cartierul MIMOSA. Situat la marginea pădurii Snagov şi în vecinătatea şoselei Bucureşti-Ploieşti, micuţul cartier este format din opt case, potrivit informaţiilor de pe site-ul beneficiarului.

  Fiecare casă este amplasată pe un teren de 500 mp, cu cotă parte din drumul interior privat. Reţelele de apă, canalizare, electricitate şi gaze, completează utilităţile fiecărui teren. Cu o arhitectură şi un design elegant, cele două modele de case tip T3 sunt un mix perfect de practic, lux şi confort.

  Proiectantul general şi de structură este compania Zigomatic Studio, iar constructorul - Mircost SRL. Lucrările trebuie finalizate în 24 de luni de la demararea acestora, autorizaţia de construire fiind emisă în luna octombrie 2022.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Locuinţe

  Proiecte

  Amenajări

  Materiale

  Mobilier

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional