Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

Infrastructură integrată pentru zona orbitală a Municipiului Bucureşti

Fotoreportaj /

Infrastructură integrată pentru zona orbitală a Municipiului Bucureşti
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Compania Naţională de Adminis­trare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) derulează un proiect de Infrastructură integrată pentru zona orbitală a Municipiului Bucureşti, care are ca obiectiv construcţia a peste 51 de km de autostradă cu patru benzi, modernizarea a circa 20 de km de drum naţional şi realizarea a patru pasaje subterane dintre care şi proiectul care prevede Pasajul Mogoşoaia, peste DN1A, în lungime de 0,800 km.

  Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Insfrastructura Mare 2014-2020. Valoare totală a acestuia este de 7,3 miliarde lei, de la UE provenind mai mult de 4,9 miliarde lei.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Amenajări

  Smart City

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective