Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

INVESTIŢII AEROPORTURIAeroportul Caransebeş: Contract de concesiune pe 30 de ani

F.A. Investiţii /

Consiliul Judeţean Caraş-Severin a concesionat în anul 2007 Aeroportul Caransebeş societăţii "Aeroportul Caransebeş" pentru o perioadă de 30 de ani. Concesionarul s-a obligat prin contract să utilizeze bunul concesionat potrivit destinaţiei acestuia, să execute lucrări de întreţinere şi să realizeze o serie de investiţii prevăzute în contractul de vânzare - cumpărare încheiat în anul 2002 între CJ Caraş-Severin şi societatea "Argirom International" SA, în valoare de aproximativ 2 milioane dolari SUA, realizate din bugetul cumpărătorului, a precizat domnul Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Investiţiile vizează colmatarea pistei de decolare-aterizare, repararea căii de rulare "a", procurarea şi instalarea balizajului, completarea parcului de autospeciale şi efectuarea lucrărilor la aerogară pentru separarea fluxurilor de pasageri (intern-extern).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective