Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

INVESTIŢII PRIMĂRIICâmpulung, Argeş: Pentru dezvoltarea infrastructurii turistice se vor investi peste 64 milioane de lei

F.A. Investiţii /

Primăria Municipiului Câmpulung Judeţul Argeş are un buget total buget de investiţii pe anul 2011 de 18,24 milioane lei. Cel mai pregnant se simte nevoia de investiţii în reabilitarea, extinderea reţelelor de apă şi canalizare, subliniază domnul Călin Ioan Andrei, primarul Municipiului Câmpulung.

Un proiect important pentru care s-a obţinut finanţare şi la care primăria participă cu o cofinanţare este "Consolidarea, reabilitarea Colegiul pedagogic Carol I", potrivit contractului de finanţare nr.802/05.08.2010, în valoare de 12,45 milioane lei. Proiectul este în Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3, Domeniul major de intervenţie 3.4, iar la jumătatea lunii martie era în etapa de implementare.

Primarul Municipiului Câmpulung, domnul Călin Ioan Andrei spune că în acest an vor continua proiectele începute anul trecut dar sunt avute în vedere şi activităţi de modernizare şi înfrumuseţare a municipiului: infrastructură rutieră, reţele de apă şi canalizare, amenajare parcuri, infrastructură turistică etc.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional