Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2024

Locuinţe colective în sectorul 1 din Capitală

Fotoreportaj /

Locuinţe colective în sectorul 1 din Capitală
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  În sectorul 1 din Capitală se află în construcţie un bloc de locuinţe colective cu regimul de înălţime două subsoluri, parter şi şase etaje. La parterul imobilului urmează să fie amenajate spaţii comerciale.

  Beneficiarul investiţiei este societatea comercială Elis Group Impex, iar proiectantul general - Spa Inovations. Proiectantul de specialitate este compania Cod Proiect Consulting, iar constructorul de specialitate - BTD Construct & Ambient SRL.

  Termenul de realizare a investiţiei este de 18 luni, data la care au început lucrările fiind 15 iunie 2020, acestea urmând să fie finalizate în 15.12.2021.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Locuinţe

  Proiecte

  Amenajări

  Materiale

  Mobilier

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional