Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2023

Locuinţe colective pe Şoseaua Andronache din Bucureşti

Fotoreportaj /

Locuinţe colective pe Şoseaua Andronache din Bucureşti
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  O clădire alcătuită din două corpuri cu regimul de înălţime parter înalt, parter şi 10 etaje se află în construcţie pe Şoseaua Andronache, nr. 199 din Bucureşti. Imobilul va avea funcţiunea de locuinţe colective şi dotări complementare.Beneficiarul investiţiei este SC MK ROM Factor SRL., iar proiectantul general - Concept Structure, Landmark Builing C. Lucrările sunt realizate de CMA Construct development, iar termenul de execuţie este prevăzut în autorizaţia de construcţie pentru 24 de luni. Astfel, lucrările au început în martie 2022 şi urmează să fie finalizate în aceeaşi lună a anului viitor.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Amenajări

  Smart City

  Materiale

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional