Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2022

Lucrări pe 837 km de drumuri din Gorj

A.G.R. Ştirile Zilei /

Consiliul Judeţean Gorj (CJG) derulează, în prezent, un amplu program de întreţinere şi reparare a reţelei de drumuri publice judeţene, în lungime totală de 837 km. Ion Călinoiu, preşedintele CJG, a declarat, citat de Agerpres: "Pornind de la realitatea că principala cauză a degradării drumurilor publice judeţene o constituie neasigurarea scurgerii apelor de pe partea carosabilă, precum şi de la faptul că majoritatea şanţurilor şi podeţelor sunt colmatate, am demarat, prin unitatea noastră de profil, o serie de lucrări. Este vorba des­pre tăieri acostamente, reparaţii îmbrăcăminţi asfaltice şi cilindrări cu adaos de material". Un bilanţ al lucrărilor efectuate până în prezent evidenţiază că au fost executate tăieri de acostamente pe un număr de 15 drumuri, reprezentând 377 km din lungimea totală, reparaţii cu mixtură asfaltică pe 28 de drumuri, cu o lungime de 658 km, iar pe drumurile pietruite au fost realizate reprofilări, adaos de material şi cilindrare pe 35 km din totalul acestora de 87 km

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional