Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

PENTRU FLUIDIZAREA PROCESULUI DE PRODUCŢIE A ACOPERIŞURILORMetigla investeşte în achiziţia de roboţi industriali în fabrica de la Ceptura

Investiţii /

Liviu Mistodinis: "Anul acesta am finalizat prima fază a celui mai amplu program de investiţii din ultimii 18 ani, în valoare de şase milioane de euro, planificat până în 2020".

Liviu Mistodinis: "Anul acesta am finalizat prima fază a celui mai amplu program de investiţii din ultimii 18 ani, în valoare de şase milioane de euro, planificat până în 2020".

Liviu Mistodinis, director general: "Dacă în anii trecuţi ponderea cea mai mare o deţineau renovările, anul acesta a crescut numărul autorizaţiilor de construire şi, implicit, cererile pe segmentul de construcţii noi"

Compania belgiană Metigla, specializată în producţia de învelitori şi sisteme metalice, a trecut recent printr-un amplu proces de rebranding, schimbându-şi denumirea din Coilprofil, şi a finalizat prima etapă a unui program de investiţii în valoare de peste şase milioane de euro.

Articol disponibil numai pentru abonaţi.

Autentificare Abonaţi

Toţi cititorii revistei BURSA CONSTRUCŢIILOR au primit Gratuit ABONAMENT ca să poată avea acces de acasă la revistă.

Utilizator: cititor
Parola: bursa

 

 

NOTĂ
Cititorilor care au cumpărat abonamente BURSA CONSTRUCŢIILOR, le vor fi prelungite abonamentele.

 

 

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective