Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

PLANURI URBANISTICE GENERALEAgnita, Sibiu: Intravilanul oraşului se extinde

F.A. Consilier /

Planul Urbanistic General al oraşului Agnita, din judeţul Sibiu, este în stadiul de obţinere a avizelor şi anume avizul privind monumentele istorice şi cel de mediu. După obţinerea acestora urmează să fie avizat de către Consiliul Local Agnita şi de Consiliul Judeţean Sibiu şi, în final, va fi aprobat în şedinţa Consiliului Local Agnita, potrivit domnului Marius Radu Curcean, primarul oraşului.

Noul PUG va fi realizat de SC "Assa Grup" SRL Sibiu.

Principala modificare adusă PUG-ului este extinderea intravilanului oraşului Agnita în vederea dezvoltării unor zone de construcţii şi schimbarea destinaţiei unor zone pentru adaptarea acestora noilor reglementări urbanistice.

Zonele de dezvoltare a oraşului sunt cele pentru construcţiile de locuinţe, cele destinate construcţiilor industriale şi cele destinate serviciilor.

Dezvoltarea construcţiilor de locuinţe se va face în toate zonele care includ terenuri destinate construcţiilor de acest gen, atât pe terenuri private, cât şi ale oraşului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective