Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2023

TUDOR MARC, WELT IMOBILIARE CLUJ-NAPOCA:"Dobânzile mici la depozite au reactivat puternic sectorul investiţional din Cluj"

Piaţa Imobiliară /

"Dobânzile mici la depozite au reactivat puternic sectorul investiţional din Cluj"

Tudor Marc: "Creşterea însemnată a preţurilor din imobiliare nu se datorează unei evoluţii sănătoase şi sustenabile a pieţei, ci unui nivel foarte ridicat al cererii"

Interesul investitorilor pentru Municipiul Cluj-Napoca este foarte ridicat, ca urmare a unei dezvoltări importante a oraşului, ne-a spus Tudor Marc, senior broker în cadrul Welt Imobiliare.

Domnia sa ne-a precizat că proiectele noi de investiţii se regăsesc în domenii precum IT, outsourcing, contabilitate internaţională, inginerie electrică, automotive, acestea atrăgând forţă de muncă foarte bine plătită. Aceşti salariaţi cu un nivel ridicat de remuneraţie devin clienţi ai pieţei imobiliare, plătind chirie sau achiziţionând imobile, reliefează domnul Tudor Marc.

Articol disponibil numai pentru abonaţi.

Autentificare Abonaţi

Toţi cititorii revistei BURSA CONSTRUCŢIILOR au primit Gratuit ABONAMENT ca să poată avea acces la revistă.

Utilizator: cititor
Parola: bursa

 

 

 

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional