Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

Investiţie de 10 milioane de euro în Vârful Roman

A.B. Ştirile Zilei /

 Investiţie de 10 milioane de euro în Vârful Roman

Murotti Valley este amplasat în zona Vărful Roman (1.850 de metri), situat la aproximativ 17 kilometri de oraşul Horezu, si va fi la finalizare una dintre cele mai ample staţiuni montane din România din punct de vedere al facilităţilor oferit, potrivit unui comunicat presă.

Prima fază a proiectului, care va fi finalizată în primul trimestru din 2021, respectiv la finalul lui 2021, va include 74 de vile, două restaurante, două pârtii de schii, împreună cu instalaţiile aferente, şi un hotel, care va include şi toate facilităţile specifice

Proiectul va oferi şi un pachet unic în România destinat investitorilor: cei care vor achiziţiona pentru investiţie vor avea drept de folosinţă 30 de zile pe an şi vor avea garantat un randament anual de 7% pe o perioadă de 11 ani - cea mai mare perioadă de acest tip din România

Proiectul este dezvoltat de către doi oameni de afaceri cunoscuţi pe plan local: Alessio Karkhi şi Nicu Hagivreta. SVN Romania este consultantul imobiliar şi agentul exclusiv al proiectului

Alessio Karkhi şi Nicu Hagivreta, doi oameni de afaceri cunoscuţi pe plan local, au demarat dezvoltarea proiectului turistic Murotti Valley, amplasat în zona Vârful Roman (1.850 de metri), situat la aproximativ 17 kilometri de oraşul Horezu, judeţul Vâlcea.

Prima fază a Murotti Valley va atrage investiţii de 10 milioane de euro şi va include 74 de vile cu două, trei şi patru camere, şi o serie întreagă de facilităţi. În acest moment, este deja operaţională o pârtie de schi cu o lungime de 800 de metri şi o instalaţie de teleschi, o a doua părtie, cu o lugime de 5.000 de metri şi o instalaţie de telescaun, fiind prevăzută spre predare la finalul lui 2021.

Alessio Karkhi, unul dintre investitorii din cadrul proiectului, a declarat: "Murotti Valley va reprezenta un concept unic în România şi în regiune şi avem ca obiectiv să dezvoltăm pe termen lung o adevărată staţiune montană, cu multiple facilităţi şi opţiuni de petrecere a timpului liber. Am plecat de la necesitatea unei staţiuni montane integrate în România, o ţară cu extrem de multe resurse atractive, dar cu foarte puţine atracţii turistice din punct de vedere al produselor finite. Vrem să dezvoltăm turismul local şi să aducem la standarde occidentale potenţialul existent, să punem în valoare frumuseţile acestei ţări"

Murotti Valley va oferi de altfel şi un pachet unic în România destinat investitorilor. Astfel, cei care vor achiziţiona o vilă în cadrul proiectului vor avea garantat un randament anual de 7% pe o perioadă de 11 ani, indiferent de perioada de închiriere a locuinţei, urmând să aibă şi un drept de folosinţă de 30 de zile pe an.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional