Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2021
Abonament gratuit

Bihor: Valea Adona a fost amenajată

F.A. Investiţii /

Valea Adona - pereu dale tip fagure

Valea Adona - pereu dale tip fagure

 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Administraţia Bazinală de Apă Crişuri

  Proiectul de amenajare a Văii Adona din judeţul Bihor se apropie de finalizare. Potrivit graficului investiţia va fi încheiată în această lună, ne-a precizat domnul Dumitru Voloşeniuc, director al Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri.

  Valoarea totală a investiţiei este de apriximativ 4,03 milioane euro. Din această sumă 2,77 milioane euro au fost acordate prin Programul Operaţional Sectorial Mediu, iar 1,26 milioane lei din bugetul de stat.

  Investiţia a presupus amenajarea albiei prin recalibrare pe lungimea 591 m, construcţia canalului acoperit din beton pe lungimea de 668 m, consolidarea malurilor cu pereu din dale de beton pe lungimea de 1,37 km. Totodată a fost realizat zidul de sprijin de greutate din beton pe lungimea de 100 m.

  Râul Adona traversează o zonă de locuinţe colective din municipiului Oradea. În timp, ca urmare a executării unor lucrări în zona riverană şi a depunerii de aluviuni, capacitatea de tranzitare a albiei a devenit foarte redusă.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Smart City

  Materiale

  Mobilier

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Perspective

  Companii

  Internaţional