Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2023

Editor"s Choice

Amenajări /

Editor"s Choice
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Draperiile nu sunt un moft sau doar un element de design interior. Avantajele în a avea o draperie sunt destule încât să vă convingă să montaţi o draperie şi în dormitor, şi în living.

  Designul interior reflectă cel mai bine personalitatea celor care locuiesc într-o casă. Preferinţele lor se regăsesc în fiecare element din casă. De la alegerea culorilor pentru pereţi şi până la cel mai mic articol decorativ, toate au fost atent alese şi combinate. Fiecare locuinţă are nota ei de personalitate dată de elementele de efect. Unul dintre aceste elemente este şi draperia. În orice stil de design interior ar fi decorată casa dumneavoastră, o draperie este un element care completează perfect stilul ales

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Amenajări

  Smart City

  Materiale

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional