Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

FORUMULUI DE ARHITECTURĂ ŞI INGINERIE SHARE BUCUREŞTI 2019Proiecte româneşti, încă neconstruite, în valoare de jumătate de miliard de euro

I.V. Ştirile Zilei /

Proiecte româneşti, încă neconstruite, în valoare de jumătate de miliard de euro

Un total de 60 de proiecte arhitecturale, cu o valoare de aproape jumătate de miliard de euro, vor fi prezentate la ediţia din acest an a Forumului de Arhitectură şi Inginerie SHARE Bucureşti 2019.

Proiectele au fost înscrise în cadrul concursului Romanian Building Awards şi reprezintă expresia a ceea ce urmează să se construiască în România în viitorul apropiat, respectând criterii de sustenabilitate şi inovare, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Aflat la cea de-a 20-a ediţie, Forumul de Arhitectură şi Inginerie SHARE Bucureşti prezintă anul acesta, într-o secţiune specială a evenimentului, cele mai importante proiecte arhitecturale care urmează să fie dezvoltate în România în următorii trei ani. În jur de 60 de lucrări de arhitectură, cu o valoare evaluată la aproape jumătate de miliard de euro, urmează să fie expuse în cadrul forumului.

Proiectele prezentate includ clădiri rezidenţiale - locuinţe colective, centre educaţionale, construcţii industriale, centre comerciale, hoteluri şi restaurante, infrastructură urbană, arhitectură peisagistică, clădiri de birouri şi spaţii culturale. Este vorba despre proiectele arhitecturale care au fost înscrise în cadrul competiţiei Romanian Building Awards, cel mai mare eveniment de recunoaştere a excelenţei în proiectarea şi execuţia spaţiului construit din România. Proiectele au reprezentativitate naţională, fiind depuse de membri ai filialelor OAR din întreaga ţară.

Florin Mindirigiu, preşedintele Asociaţiei PRO Event, organizator al evenimentului, precizează: "Lucrările înscrise pentru premiile RBA şi prezentate în cadrul Forumului SHARE Bucureşti arată cât şi cum se va construi în România în următorii trei ani. Proiectele respectă criteriile noastre fundamentale de evaluare, respectiv sustenabilitatea, capacitatea de a îmbunătăţi calitatea vieţii locuitorilor şi gradul de inovare. Lucrările expuse sunt expresia modului în care fenomenul arhitectural se schimbă, dar şi a capacităţii arhitecţilor români de a se adapta la mersul timpului".

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional