Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 1 / 2023

Hagag Development Europe anunţă lansarea unui nou proiect rezidenţial

S.B. Ştirile Zilei /

Hagag Development Europe anunţă lansarea unui nou proiect rezidenţial

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe anunţă lansarea unui nou proiect rezidenţial upper-premium: H Primăverii 1. Investiţia este estimată la peste 20 de milioane de euro.

În prezent în faza de proiectare, H Primăverii 1 va fi edificat pe un teren cu suprafaţa de 1.360 de metri pătraţi şi va afişa peste 4.000 de metri pătraţi construiţi de apartamente şi spaţii comerciale, la care se adaugă mai mult de 2.000 de metri pătraţi de construcţie subterană, destinaţi exclusiv locurilor de parcare. Clădirea va cuprinde 18 unităţi rezidenţiale şi 700 de metri pătraţi de spaţii comerciale, dispuse într-un regim de înălţime de -2 + P + 5E.

"Suntem încântaţi să lansăm pe piaţa locală un nou proiect rezidenţial upper-premium care înglobează cele mai înalte standarde în materie de dezvoltări imobiliare. Poziţionarea privilegiată, împrejurimile selecte şi arhitectura remarcabilă, completate de facilităţile excepţionale specifice zonei asigură toate premisele pentru ca H Primăverii 1 să devină, în cel mai scurt timp, un reper rezidenţial emblematic al Bucureştiului.", a declarat Yitzhak Hagag, co-fondator şi acţionar Hagag Development Europe.

Hagag Development Europe îşi continuă planurile de expansiune pe piaţa locală si rămâne unul dintre cei mai dinamici şi proeminenţi investitori activi pe piaţa locuinţelor de lux. Noul proiect, H Primaverii 1, îşi propune să devină unul dintre reperele rezidenţiale emblematice ale oraşului, captând interesul nu doar datorită amplasamentului privilegiat, ci şi datorită design-ului exterior impresionant şi a detaliilor arhitectonice luxuriante. Proximitatea faţă de parcurile Bordei şi Regele Mihai I, accesul la multitudinea de facilităţi premium din zonă, completate de accesul facil către zona de centru a oraşului, au capacitatea de a transforma bulevardul Primăverii numărul 1 în cea mai dorită adresă din Bucureşti.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional