Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2019

ÎN 2019:Cover Grup a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de un milion de euro

C.B. Ştirile Zilei /

Cover Grup a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de un milion de euro

Cover Grup a înregistrat, în 2019, o cifră de afaceri consolidată de un milion de euro, cu 50%, mai mare faţă de 2018, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Florin Pană, Administrator al Cover Grup Construct, afirmă: "Pentru a face faţă tuturor cererilor care vin, anul trecut, am mărit echipa de montatori, care a ajuns la un număr de peste 20 de profesionişti specializaţi şi acreditaţi în montare de acoperişuri. Pentru noi, este foarte important ca cei pe care îi avem în echipă să înţeleagă importanţa unui colectiv unit, astfel încât, în perioadele aglomerate, să ne bazăm unii pe alţii şi să reuşim să ducem proiectele la bun sfârşit."

Potrivit sursei citate, anul 2019 a adus clienţi cu aşteptări din ce în ce mai mari, cu preponderenţă din segmentul rezidenţial.

Florin Pană a mai adăugat: "La Cover Grup Construct, punem accent nu doar pe calitatea serviciilor noastre, ci şi pe comunicarea cu clienţii noştri, atât la începutul demarării proiectului, cât şi pe tot parcursul implementării acestuia. În interacţiunea cu clienţii, consultanţii noştri sunt implicaţi în toate aspectele şi detaliile referitoare la proiect. Ne dorim un client bine informat, care să ştie la ce să se aştepte pe termen lung şi cum să evite potenţialele costuri ascunse datorate unor factori precum: lipsa unei mentenanţe a acoperişului pe timp de iarnă sau prezenţa umidităţii crescute din interiorul locuinţei."

De asemenea, pentru anul 2020, Cover Grup estimează o cifră de afaceri cu peste 20% mai mare faţă de anul precedent.

Printre planurile companiei se află şi deschiderea unui nou sediu, ca urmare a activităţilor companiei şi amplorii proiectelor, în Afumaţi, judeţul Ilfov, de aproximativ 300 metri pătraţi. Noul sediu va găzdui departamentul financiar, departamentul de consultanţă în vânzări, dar şi depozitul, precum şi atelierul de confecţionare a materialelor necesare pentru învelitori.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Perspective

Consilier

Legea

Internaţional