Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2023

Noutăţile Euphoria - blaturile compacte şi aspiratorul în plintă

Mobilier /

Noutăţile Euphoria - blaturile compacte şi aspiratorul în plintă
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Unul dintre ultimele modele de bucătării prezentate de Euphoria - Ronda - dispune de corpuri din MDF vopsit, noutatea fiind blatul HPL compact, care se poate repara foarte uşor dacă este zgâriat, după cum ne-au explicat reprezentanţii companiei.

  Această bucătărie are foarte multe accesorii - picurător în sertar, maşină de spălat, sertare pentru tot felul de compartimentări - tacâmuri, vase etc. -, aspirator în plintă, hotă suspendată de tavan, putând fi realizată pe orice nuanţă.

  Printre produsele Euphoria găsim şi bucătăria ce are ca noutate blatul de cuarţ, care este foarte masiv, fiind o piesă centrală, cu o chiuvetă încorporată din acelaşi material, un mixt de clasic cu puţin modern, ne-au spus sursele citate. Acestea ne-au precizat că, la târgurile de profil, cea mai mare cerere vine din segmentul mediu, clienţii Euphoria, care vin prin intermediul arhitecţilor, fiind dintre cei cu venituri mari.

  Euphoria a investit în acest an în principal în extinderea showroom-urilor, fiind prezentă în locaţii precum Bucureşti, Buzău, Constanţa, Arad, Braşov, Piatra Neamţ.

  Compania a implementat şi un sistem de dealer, fiind activă prin dealeri la Arad, Piatra Neamţ, Constanţa, Braşov, unde showroom-urile sunt deschise prin partenerii societăţii.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Amenajări

  Smart City

  Materiale

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional