Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

Preşedintele mondial FIABCI deschide Târgul Naţional Imobiliar TNI

D.D. Ştirile Zilei /

Preşedintele mondial FIABCI deschide Târgul Naţional Imobiliar TNI

Cel mai aşteptat eveniment imobiliar al anului, Târgul Naţional Imobiliar, începe în data de 4 octombrie la Palatul Parlamentului, iar cu ocazia aniversării a 15 ani de evenimente marca TNI avem deosebita onoare ca expoziţia să fie inaugurată de către domnul Walid Moussa, Preşedintele Federaţiei Internaţionale Imobiliare - FIABCI.

Walid Moussa este un om de afaceri de prestigiu internaţional, care activează în domeniul imobiliar la scală globală. Având la bază studii juridice, dl. Moussa a făcut tranziţia în domeniul imobiliar. Este Preşedintele Sindicatului Imobiliar din Liban (REAL) şi preşedintele fondator al FIABCI -Liga Ţărilor Arabe. De asemenea, Dl. Moussa are rolul de Ambasador Economic al Confederaţiei de Afaceri din Andorra(CEA), reprezentându-i interesele în Orientul Mijlociu.

Fondată în 1951, FIABCI este o organizaţie multidisciplinară, care include 40 de profesii din sfera imobiliară şi are prezenţă în peste 49 de ţări, pe toate continentele. Membri FIABCI sunt agenţi imobiliari, dezvoltatori, arhitecţi, avocaţi, evaluatori, academicieni şi cercetători, investitori, finanţişti/bănci, etc.

Misiunea organizaţiei este să ofere membrilor săi acces la informaţii, oportunităţi şi la o reţea imobiliară globală.

FIABCI are rolul de membru consultativ al Organizaţiei Naţiunilor Unite şi în această capacitate este implicată în rezolvarea unor probleme care afectează societatea la nivel global: lipsa de locuinţe, accelerarea urbanizării şi problemele de mediu.

Ediţia aniversară TNI are loc în perioada 4-6 octombrie 2019 la Palatul Parlamentului şi se bucură de încrederea şi sprijinul Federaţiei Internaţionale Imobiliare - FIABCI în calitate de Partener Internaţional.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective