Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2023

Sorin Grindeanu: "Pasajul Olteniţei va fi deschis circulaţiei începând de sâmbătă"

S.B. Ştirile Zilei /

Sorin Grindeanu: "Pasajul Olteniţei va fi deschis circulaţiei începând de sâmbătă"

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că pasajul Olteniţei va fi deschis circulaţiei, de sâmbătă şi a precizat ă acest pasaj va fluidiza circulaţia şi va atenua ambuteiajele rutiere în zona de sud a Bucureştiului, informează news.ro.

"Pasajul Olteniţei va fi deschis circulaţiei începând de sâmbătă, 27 mai! Este un moment mult aşteptat de toţi cei care locuiesc în zonă, dar şi de cei care tranzitează Centura Capitalei. Acest pasaj va fluidiza circulaţia şi va atenua ambuteiajele rutiere în zona de sud a Bucureştiului", a scris Sorin Grindeanu, miercuri pe Facebook.

La rândul său, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) Cristian Pistol a explicat că finanţarea acestui proiect a fost făcută prin POIM, iar valoarea investiţiei a fost de 169,5 milioane lei, fără TVA.

"Lucrările la Pasajul Olteniţa se apropie de final! Am verificat astăzi şantierul şi am stabilit ca Pasajul să fie deschis sâmbătă (27 mai). Constructorul s-a mobilizat bine în şantier deşi a întâmpinat unele dificultăti, cauzate în special de aprovizionarea cu materiale din Ucraina. Problemele au fost depăşite însă şi acum suntem siguri că putem da în circulaţie acest pasaj care va #descongestiona traficul rutier în zona de Sud a Capitalei. Pasajul face legătura între Bucureşti şi Popeşti Leordeni fără ca traficul rutier să se mai intersecteze la nivel cu Centura Capitalei. Constructorul italian (Itinera SpA) a semmat contractul în anul 2019 şi a avut la dispoziţie 169,5 milioane de lei, fără TVA, asigurate prin POIM", a scris Cristian Pistol, miercuri pe Facebook.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional