Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2021
Abonament gratuit

Tomis Park a demarat vânzarea unităţilor din faza a treia a proiectului

G.B Ştirile Zilei /

Tomis Park a demarat vânzarea unităţilor din faza a treia a proiectului

Tomis Park, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidenţiale aflate în construcţie în Constanţa, a demarat vânzarea unităţilor din faza a treia a proiectului, care va include 252 de unităţi în urma unei investiţii de 21 de milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, primele două faze ale proiectului, însumând 466 de apartamente, au fost vândute în proporţie de peste 98% cu un an şi jumătate înainte de termenul prevăzut pentru livrare (începutul lui 2022 pentru faza întâi, respectiv începutul lui 2023 pentru faza a 2-a), consultantul imobiliar şi agentul exclusiv de vânzare al proiectului fiind SVN Romania. Avansul mediu încasat până în prezent este de 30%.

În total, Tomis Park Constanţa va include aproximativ 700 de apartamente în urma unor investiţii totale de 59 de milioane de euro. Proiectul va pune la dispoziţia locatarilor numeroase facilităţi, printre care un parc, locuri de joacă pentru copii, spaţii comerciale, o grădiniţă şi aproape 1.000 de locuri de parcare. Preţurile unităţilor incluse în faza a treia a proiectului pleacă de la 62.000 de euro + 5% TVA.

"Constanţa s-a creionat în ultimii ani ca a doua piaţă rezidenţială regională majoră din România, după cea din Cluj - Napoca. Numărul proiectelor dezvoltate în oraş este în creştere şi dacă proiectul este bine conceput iar strategia de vânzări este adecvată, poţi înregistra rezultate foarte bune, cu un procent de aproape 100% din unităţi vândute încă din fazele incipiente ale construcţiei", a declarat Maria Andrei, vicepreşedinte SVN Romania.

Constanţa a înregistrat de altfel cele mai bune rezultate de vânzări de locuinţe în 2021 dintre cele mai mari pieţe rezidenţiale regionale din România, cu o creştere anuală de 172% a numărului de imobile vândute în primul semestru din 2021, potrivit datelor Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Dezvoltatorul Tomis Plus a finalizat anterior aproape 1.000 de locuinţe în Constanţa şi în Bucureşti. SVN Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanţă imobiliară active în România, având operaţionale şi două birouri regionale în Braşov şi Cluj - Napoca. Compania este lider pe segmentul rezidenţial, cu peste 20 de proiecte rezidenţiale în portofoliu, în Bucureşti, Braşov, Cluj - Napoca, Constanţa, Sibiu şi Oradea.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional