Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2020
Abonament gratuit

Wizmo.ro - parteneriat financiar pentru agenţii şi dezvoltatori imobiliari

M.C. Piaţa Imobiliară /

Maarten Deboo

Maarten Deboo

Wizmo.ro - platforma imobiliară dedicată atât sectorului rezidenţial, cât şi celui de business, implementează, începând cu luna iulie, parteneriatul financiar pentru asociaţi - agenţii sau dezvoltatori imobiliari - care pot gestiona până la 49% din activele companiei.

Până în prezent, platforma specializată în listarea de anunţuri imobiliare a cumulat finanţări de peste 1 milion de euro de la un grup de investitori belgieni şi români, specializaţi în e-Commerce şi dezvoltare IT.

Potrivit reprezentanţilor Wizmo.ro, acest parteneriat aduce părţilor implicate beneficii precum: transparenţă deplină, anularea oricărui conflict de interes, colaborare în ceea ce priveşte construirea traficului, dezvoltarea instrumentelor, schimbul de know-how, dar şi posibilitatea de a deţine o parte dintr-o platformă proprie alternativă care atrage lunar zeci de mii de utilizatori şi pe care îi converteşte în leaduri.

"Pentru a demara această acţiune am analizat atent potenţialul pieţei de real-estate şi am observat că acesta este în creştere în marile oraşe ale ţării, în special pe segmentele rezidenţial şi office. În contextul în care numărul companiilor de pe piaţa imobiliară creşte de la an la an, dar numărul de poziţii din motoarele de căutare rămâne acelaşi, vedem acest parteneriat ca pe o necesitate. Am luat decizia de a ne deschide porţile pentru asociaţi deoarece este un pas natural în evoluţia companiei noastre. Vrem ca Wizmo.ro să devină prima platformă imobiliară gestionată de agenţii şi dezvoltatori imobiliari. Considerăm că împreună putem duce misiunea companiei noastre la un nou nivel", a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo, potrivit unui comunicat al companiei.

Wizmo.ro este o platformă pentru anunţuri imobiliare ce acoperă toate segmentele pieţei de profil - rezidenţial, office, comercial şi industrial.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Consilier

Companii

Internaţional