Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

Lemet investeşte 3 milioane de lei în trei noi showroom-uri de mobilă în Oltenia

Andrei Stan Companii /

Lemet investeşte 3 milioane de lei în trei noi showroom-uri de mobilă în Oltenia

Producătorul de mobilă Lemet a deschis vara aceasta trei magazine Lem"s în Oltenia, după investiţii de peste 3 milioane de lei, potrivit unui comunicat al companiei, trimis redacţiei.

Noul magazin din Craiova are o suprafaţă de 1.100 mp şi a presupus o investiţie de 1,4 milioane lei. Magazinele din Horezu şi Râmnicu Vâlcea au necesitat investiţii totale de 1,7 milioane lei.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem"s pentru desfacerea produselor sale. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem"s activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperind o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective