Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2024

PIAŢA-ACOPERIŞURI"Final Distribution" Prahova a început producţia de jgheaburi şi burlane

F.A. Companii /

Investiţia în propria linie de producţie pentru sisteme de colectare a apelor pluviale a "Final Distribution" Prahova a demarat în cea de-a doua jumătate a anului trecut. Ca urmare, la începutul anului 2011 compania a intrat pe piaţa producătorilor de jgheaburi şi burlane cu brandul Novatik, care asigură o eficacitate sporită a scurgerii apei de pe acoperiş. Odată cu începerea producţiei, "Final Distribution" oferă un sistem complet pentru acoperişuri: ţiglă metalică cu acoperire de piatră naturală Gerard, membrane de protecţie pentru acoperiş Delta, ferestre de mansardă Keylite şi sistem de jgheaburi şi burlane Novatik.

Preţurile au rămas, în general, stabile, numai anumite categorii de produse înregistrând creşteri uşoare în al doilea trimestru. "Deşi mulţi producători de materiale de construcţii au ales să scadă preţurile pe perioada crizei,

noi am ales să nu facem modificări în acest sens şi să mergem pe campanii promoţionale, care s-au dovedit mai eficiente", ne-a declarat Dan Mircescu, director general al "Final Distribution".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii

Internaţional