Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2023

PIAŢA-ACOPERIŞURIÎnvelitori din beton: "Elpreco" - creşteri de 15% în primul semestru

F.A. Companii /

Cifra de afaceri aferentă segmentului de învelitoare realizată de "Elpreco" Craiova a înregistrat creşteri de circa 15% în primul semestru al lui 2011, pe fondul unui volum al producţiei menţinut la cote constante faţă de perioada similară a anului trecut ne-a declarat domnul Dan Căprioară, director general al companiei.

Aceeaşi creştere se regăseşte şi în volumul de produse atrase de clienţi în piaţă, certificând încă o dată calitatea acestora şi preferinţa din ce în ce mai accentuată a clientului român către produse garantate pentru mai multe generaţii.

Structura producţiei s-a menţinut în această perioadă cu mici fluctuaţii în zona de accesorii din beton, ambele profile de ţiglă Skandia şi Arcadia situându-se în preferinţele clienţilor.

Produsele Elpreco au acoperire naţională, ţinta companiei fiind apropierea de clientul final prin reţeaua naţională de distribuţie.

Compania şi-a focalizat eforturile în zona de consolidare a relaţiilor cu partenerii, precum şi în direcţia eficientizării proceselor şi instruirea la standarde cât mai înalte a personalului angajat.

"Pentru perioada următoare obiectivul nostru principal este să continuăm să oferim clienţilor noştri produse de cea mai bună calitate, rezistente şi care să asigure căminului propriu confortul cerut. De asemenea, suportul oferit partenerilor noştri se înscrie pe lista de priorităţi a companiei", mai spune domnul Căprioară.

Societăţile Elpreco SA şi Ergon România sunt deţinute de producătorul de materiale de construcţii CRH, din Irlanda.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional