Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

Sony a lansat un telefon foarte bun pentru ... jocuri

Perspective /

Sony a lansat un telefon foarte bun pentru ... jocuri
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Celebra firmă din domeniul electronicelor, Sony a prezentat Xperia 5 II, un urmaş pentru Xperia 1 II, care vine cu îmbunătăţiri pe partea tehnică, dar şi un preţ mai mic.

  Concurenţa este mare, aşa că şi inovaţiile trebuie să fie pe măsură. Xperia 5 II este un smartphone înalt, cu un ecran de "doar" 6,1 inch, dar cu un raport al imaginii de 21:9. Acelaşi ecran suportă o rată de refresh de 120Hz, ceea ce-l recomandă pentru jocuri.

  Smartphone-ul cu 5G are dotări standard pentru un flagship din 2020: un chipset Snapdragon 865, 8GB RAM, 128/256GB spaţiu de stocare şi o baterie de 4.000 mAh despre care se poate spune că este sub aşteptări din punct de vedere al capacităţii. Sistemul foto este compus din trei camere de 12MP şi oferă un zoom optic 3X.

  Producătorul japonez spune că modul rafală poate captura 20 de cadre pe secundă şi că sistemul de focalizare automată se poate recalibra de până la 60 de ori pe secundă în funcţie de mişcarea subiectului.

  În ceea ce priveşte capacităţile video, Sony susţine că acesta este primul smartphone de pe piaţă care poate înregistra 4K cu 120 de cadre pe secundă.

  Noul smartphone se laudă şi cu o serie facilităţi speciale pentru jocuri, dintre care se remarcă faptul că se poate alimenta prin USB-C când este conectat la priză fără a încărca în acelaşi timp bateria.

  Asta înseamnă că procesorul şi memoria vor funcţiona mai aproape de modul optim, deoarece telefonul nu se va mai încălzi la fel de tare ca atunci când se şi încarcă în timpul rulării unui joc.

  Xperia 5 II va fi lansat în Europa spre sfârşitul anului şi va costa 900 de euro. Vor exista trei opţiuni de culoare: negru, albastru şi gri.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Amenajări

  Materiale

  Mobilier

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Licitaţii

  Bursa Construcţiilor 2 / 2021

  Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

  Investiţii

  Perspective

  Legea

  Companii

  Internaţional