Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

SPECIALIŞTII DIN CONSTRUCŢII AVERTIZEAZĂ: "Mulţi proprietari de clădiri cu bulină roşie refuză să marcheze imobilele"

Locuinţe /

"La această oră, nu avem un plan pentru evacuarea molozului în scopul fluidizării circulaţiei şi aI ajutorării victimelor" afirmă domnul Radu Petrovici (foto stânga), inginer constructor şi
fost profesor la Facultatea de Arhitectură din Bucureşti, afirmaţie susţinută şi de preşedintele APMCR, Claudiu Georgescu (foto dreapta).

"La această oră, nu avem un plan pentru evacuarea molozului în scopul fluidizării circulaţiei şi aI ajutorării victimelor" afirmă domnul Radu Petrovici (foto stânga), inginer constructor şi fost profesor la Facultatea de Arhitectură din Bucureşti, afirmaţie susţinută şi de preşedintele APMCR, Claudiu Georgescu (foto dreapta).

Radu Petrovici: "În Bucureşti, 30.000 de imobile, locuite de circa 100.000 de persoane, au nevoie de renovare sau reconsolidare"

Claudiu Georgescu: "Asigurările ar trebui să revină la o poziţie de forţă"

Ţara noastră nu are, în prezent, un plan pentru fluidizarea circulaţiei şi evacuarea victimelor în caz de seism, susţine Radu Petrovici, inginer constructor şi fost profesor la Facultatea de Arhitectură din Bucureşti.

Domnia sa ne-a declarat: "În cazul unei mişcări seismice mai puternice există un potenţial pericol de prăbuşire a unor clădiri.

La această oră, nu avem un plan pentru evacuarea molozului în scopul fluidizării circulaţiei şi aI ajutorării victimelor.

Articol disponibil numai pentru abonaţi.

Autentificare Abonaţi

Toţi cititorii revistei BURSA CONSTRUCŢIILOR au primit Gratuit ABONAMENT ca să poată avea acces de acasă la revistă.

Utilizator: cititor
Parola: bursa

 

 

NOTĂ
Cititorilor care au cumpărat abonamente BURSA CONSTRUCŢIILOR, le vor fi prelungite abonamentele.

 

 

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional