Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

TEHNOLOGIESony atacă piaţa cu trei noi telefoane din gama Xperia

Perspective /

Sony atacă piaţa cu trei noi telefoane din gama Xperia
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Un nou episod din "războiul" telefoanelor inteligente a avut loc luna trecută. Sony propune nu mai puţin de trei smartphone-uri Xperia. Deocamdată a avut loc doar lansarea acestora, dar în curând se vor găsi şi în magazine. Toată atenţia se îndreaptă către modelele de vârf, Xperia 1 III şi Xperia 5 III, care se aseamănă din majoritatea punctelor de vedere, principala distincţie făcându-se la nivelul ecranului. Xperia 1 III are un ecran OLED 4K de 6,5 inch, cu 120Hz şi HDR, iar Xperia 5 III este dotat cu un display OLED FHD de 6,1 inch. Ambele folosesc chipset-ul Snapdragon 888, 256/512GB spaţiu de stocare.

  Xperia 1 III are 12MB memorie RAM, în vreme ce Xperia 5 III se opreşte la 8GB RAM. Similitudinile continuă şi în ceea ce priveşte bateria. Ambele se bazează pe o baterie de 4.500 mAh, care se încarcă cu 30W. Partea foto este punctul forte al celor două modele, conform specificaţiilor tehnice. Există trei camere foto, toate trei având 12MP. Neobişnuit este faptul că lentila tele poate trece de la o distanţă focală de 70mm (2,9 zoom optic), la una de 105mm (4,4 zoom optic). Filmarea se poate face la 4K cu 120 de cadre pe secundă.

  Al treilea model, mai puţin impresionant, este Sony Xperia 10 III, un smartphone cu ecran OLED de 6 inch, în spatele căruia se ascund chipset-ul Snapdragon 650 5G, 6GB RAM, 128GB spaţiu de stocare şi bateria de 4.500 mAh. Tot din trei camere este compus şi sistemul foto de pe acest device: o cameră principală de 12MP cu lentilă care echivalează cu 27mm, alături de care stau o cameră ultrawide şi una tele, ambele cu 8MP. Sony nu a precizat cât vor costa cele trei smartphone-uri, însă mai multe informaţii vor fi făcute publice la începutul verii, când acestea vor intra pe piaţă.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Piaţa Imobiliară

  Proiecte

  Amenajări

  Smart City

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective