Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 1 / 2020

BUSINESSMARK:Piaţa de Real Estate din România dă semne de maturizare

D.F. Ştirile Zilei /

Piaţa de Real Estate din România dă semne de maturizare

BusinessMark a organizat la Bucureşti ediţia aniversară a evenimentului "Real Estate & Construction Forum", în cadrul căreia s-au abordat cele mai importante aspecte din domeniu. În cadrul a patru paneluri cu focus pe: retail, industrial & logistics, office, residential, au fost invitaţI cei mai importanţi jucători din industrie, care şi-au anunţat noile proiecte, au vorbit despre provocările anului 2020 şi au trecut în revistă oportunităţile actuale de pe piaţa din România, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

În cadrul panelului, moderat de Mihai Pătrulescu, Senior Associate, Investment Services, Colliers International România, au fost abordate o serie de subiecte, între care: evoluţia pieţei din România, avantajele şi dezavantajele comerţului online şi offline, preferinţele consumatorilor.

Potrivit invitaţilor din cel de-al doilea panel, segmentul industrial e "segmentul favorit în Real Estate", unde se observă, de asemenea, o tendinţă de maturizare. De aceea, clienţii sunt interesaţi de calitatea vieţii, pun mai mult accent pe eficienţă şi pe soluţiile smart pentru îmbunătăţirea proceselor.

Speakerii din al treilea panel au vorbit despre preferinţele chiriaşilor, cât şi despre zonele alese de ei pentru spaţiile de birouri.

În ultima parte a conferinţei "Real Estate & Construction Forum" s-a vorbit despre domeniul construcţiilor, care trebuie să acorde o mai mare atenţie proiectelor pentru reducerea poluării, prin construirea de "proiecte verzi", mai informează sursa.

Evenimentul a fost moderat de Mihai Pătrulescu, Senior Associate, Investment Services, COLLIERS INTERNATIONAL ROMÂNIA.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 1 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional